AL Hit Weld XL+ S3HRO turvakenkä

Alkaen 207,30 € 167,18 € Normaalihinta 218,20 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
48-52477-393-71M

Sievi AL Hit Weld on hyvä valinta erityisesti hitsaustöihin: lämmönkestopohja kestää kuumuutta 300°C saakka ja ompeleet ovat kuumuutta kestävää Kevlaria.

Maailman kehittynein FlexEnergy-kantavaimennus palauttaa 55 % energiasta askellukseen.

Tuote täyttää hitsausstandardin EN ISO 20349-2:2017 vaatimukset ja suojaavat hitsaustyössä esiintyviltä lämpöriskeiltä ja sulametalliroiskeilta.

Reilut suomalaiset koot 39 - 48 ja leveä XL-lesti.

AL Hit Weld XL+ S3HRO

Hitsarit hoi, katse tännepäin! AL Hit Weld on erinomainen valinta erityisesti hitsaustöihin, sillä sen jokainen yksityiskohta on kehitetty kuumiin olosuhteisiin. Sen lämmönkestopohja kestää kuumuutta 300°C saakka ja jopa sen ompeleet ovat kuumuutta kestävää Kevlaria!

Varmista turvallisuutesi hitsaustyössä esiintyviltä lämpöriskeiltä ja sulametalliroiskeilta, ja yhdistä Al Hit Weld-jalkineeseen myös palosuojattu Sievi Flame Retardant Sock -sukka. Sukan Preox-Kevlar -kuitu takaa erinomaisen tulen ja korkeiden lämpötilojen vastuskyvyn. Pysy coolina myös hitsatessa!

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 48-52477-393-71M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AL Hit Weld XL+ S3HRO turvakenkä
© 2020 Protukku