Bollé Contour Metal Smoke

27,95 € 22,54 €
Varastossa
SKU
A23535

Metallirunkoiset ja sankamalliset Bollé Contour Metal Smoke  suojalasit tummennetuilla linsseillä työkäyttöön. Suunniteltu erityisesti  ulkoilmaolosuhteisiin: kirkkaaseen auringonpaisteeseen, lumelle ja vesillä työskentelyyn. Sangoissa FLEX 160 rakenne, jonka ansiosta ne aukeavat peräti 160 astetta, ja lasit istuvat eri kokoisiin kasvoihin tarjoten käyttömukavuutta ja pään koko ei pääse vaikuttamaan vaikuttamaan optiseen laatuun.

Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä käyttölämpötiloissa. Tarjoaa lisäsuojaa myös ylhäältä.

Polykarbonaattilinsseissä ulkopuolelle naarmuuntumisenestopinnoitus ja sispuolelle huurtumisenestopinnoitus. Suojaa kattavasti myös sivuilta ja tarjoaa laajan näkökentän. Optiikkaluokka 1 eli soveltuu pitkäkestoiseen yhtämittaiseen käyttöön.

Linssien smoke-tummennus on optimaalinen ulkoilmakäyttöön ja antaa erinomaisen suojan auringon säteilyltä. Hyvin voimakkaan 5-3 tason tummennuksen vuoksi emme suosittele liikenteessä ajamiseen.


Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5-3,1 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Linssin paksuus 1,8 mm
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 38 g

Toimtukseen sisältyy mikrokuitusuojapussi

Lisätietoja
SKU A23535
Tuotekoodi CONTMPSF
Valmistaja Bollé
Kenelle sopiva Unisex
Myyntierä Kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bollé Contour Metal Smoke
© 2020 Protukku