DIMEX 6088 lasten talviavohaalari

Alkaen 94,97 € 76,59 € Normaalihinta 105,52 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
DIMEX 6088

Dimexin kulutusta kestävä 6088 talviavohaalari on tuulen- ja vedenpitävä eli sopii hyvin lapsille ja lapsenmielisille. 

Vedenpitävä materiaali yhdessä Thinsulate-vanuvuorin kanssa pitää käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä. Edessä vetoketju ja oikealla vetoketjullinen etutasku. Vyötäröllä säädettävä kuminauha nappikiinnityksellä. Säädettävät olkaimet, korkea vyötärö. Ripustuslenkki. Lumilahje, lahkeensuussa kuminauha. Lahjeketjut listan alla, listassa tarra ja neppari. Irrotettavat ja säädettävät kuminauha-jalkalenkit nappikiinnityksellä. Teipattu haarasauma. Lahkeissa hyvät heijastimet. Pesulämpötila 60 astetta.

Senttikoot 100 - 160 cm ja kasvunvara on jo huomioitu eli reilu mitoitus.

Kokotaulukon löydät tästä linkistä: Kokotaulukko.

Materiaali: hv-oranssi 77% polyesteri, 23% PU-laminoitu ripstop (260g/m²), musta 73% polyamidi, 27% polyuretaani (205g/m²), 80g/m² Thinsulate-vanu.

Vesipilariarvot: hv-oranssi 10000 mm, musta 8000 mm

 

 

Dimex 6088 lasten talviavohaalari

Suomessa riittää hämärää ja pimeää, siksi turvallisuudesta ja toimivuudesta ei voi tinkiä. Tyylistä ei taas tarvitse, kun päällä on Dimexiä. Dimexin vaatteilla pidät näkyvyydestäsi huolen ja hommat sujuu, koska vaate ovat mukava ja yksityiskohdat toimivia.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU DIMEX 6088
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Lapsi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6088 lasten talviavohaalari
© 2020 Protukku