DIMEX 6094 lasten kuoritakki

Alkaen 90,62 € 73,08 € Normaalihinta 100,69 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
DIMEX 6094

Dimex 6094 lasten kuoritakki on tuulen- ja vedenpitävä. Vuori hupussa ja hihoissa, verkkovuori etu- ja takakappaleessa. Oikein monikäyttöinen kevät-, kesä- ja syystakki ja menee vielä kylmemmilläkin keleillä kun lisää välikerroksia.

Pitkä tuulilista etuvetoketjun alla ja listassa pehmeä kangas ihoa vasten. Irrotettava huppu nepparikiinnityksellä, hupussa tarrasäätö päälaella ja lyhyet kuminauhat sivuilla. Läpälliset rintataskut, toisessa laskos. Vetoketjulliset alataskut ja povitasku. Hihansuussa tarrasäätö ja rannekeresori sisäpuolella. Helma säädettävä kuminauhanyörillä, helma on takaa hieman pidempi. Hyvät ja hyvin näkyvät 20/50mm heijastimet ja heijastavat raitatereet. Pesulämpötila 60 astetta.

Näkyvä väritys huomio-keltainen/musta ja senttikoot 100 - 160 cm (kasvunvara on huomioitu eli reilu mitoitus).

Kokotaulukon löydät tästä linkistä: Kokotaulukko.

Hyvin kulutusta kestävä materiaali 77% polyesteri, 23% PU-laminoitu ripstop, 260g/m², musta 73% polyamidi, 27% PU, 205g/m²

Vesipilariarvot: hv-keltainen 10 000 mm ja musta 8000 mm

Dimex 6094 lasten kuoritakki

Suomessa riittää hämärää ja pimeää, siksi turvallisuudesta ja toimivuudesta ei voi tinkiä. Tyylistä ei taas tarvitse, kun päällä on Dimexiä. Dimexin vaatteilla pidät näkyvyydestäsi huolen ja hommat sujuu, koska vaate ovat mukava ja yksityiskohdat toimivia.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU DIMEX 6094
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Lapsi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6094 lasten kuoritakki
© 2020 Protukku