DIMEX 6096 naisten talvihousut

Alkaen 117,18 € 94,50 € Normaalihinta 130,20 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
D6096

Dimexin 6096 talvihousut naisille kylmiin keleihin ja ihan kun vaan siltä tuntuu ...

Koot naisten mitoituksella XS - 3XL 'relaxed fit' ja värinä mukavasti musta.

Suuret avoimet etutaskut ja reisitaskut tarrakiinnityksellä, vasemmalla puolella puhelinlenkki taskun sisällä. Vyötäröllä D-lenkki esim. henkilökorttikoteloa varten. Tarroilla säädettävä ja takaa korotettu vyötärö. Polvissa tilaa antavat muotolaskokset. Lumilahkeet jarrukuminauhalla ja kiristystamppi lahkeensuussa. Silmänilona pieniä pinkkejä yksityiskohtia ja sopivasti heijastinterettä. Pesulämpötila 40 astetta.

Materiaali 74% polyamidi, 26% polyuretaani, 155g/m² eli tuulen- ja vedenpitävä + 80 g Thinsulate-vanu. Vesipilariarvo 10000 mm.

 

Dimex 6096 naisten talvihousut

Etsitkö hyviä talvihousuja vailla turhia hilavitkuttimia? Naisten talvihousuissa on rento mitoitus ja lumileikkeihin sopivat säädöt. Ammattityönaisen tunnistaa oikein istuvista työvaatteista ja kehuvat, että naisten Dimexeissä on markkinoiden paras istuvuus!

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU D6096
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Nainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6096 naisten talvihousut
© 2020 Protukku