Dimex 6100 ECO turvatakki

Alkaen 131,99 € 106,44 € Normaalihinta 146,65 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6100ECO

Dimex 6100 turvatyötakki on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisistä materiaaleista unohtamatta tietenkään tuotteen toimivuutta.

Vetoketjulliset rintataskut ja suuret alataskut tarrakiinnityksellä. Sisällä vetoketjullinen povitasku. Kynätasku vasemmassa hihassa ja  kiinteä henkilökorttikotelo oikeassa hihassa. Hihansuussa ja helmassa kiristystampit. Pitkä etulista suojaa vetoketjua lialta. Painetut, joustavat ja hyvin näkyvät 50 mm heijastimet. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot XS - 3XL ja hieman kapeampi mitoitus

Materiaali on 65% kierrätyspolyesteria, 35% Tencel 260 g/m² ja Natulon kierrätysvetoketjut

EN ISO 20471 luokka 2 ja yhdisteltävissä näkyvyysluokkaan 3 Dimexin alaosien kanssa.

Dimex 6100 turvatakki

Ympäristöä säästävästä materiaalista valmistettu kapeamman mitoituksen työtakki, joka istuu, kestää ja näyttää skarpilta! Turvatakissa on käytetty kierrätysmateriaalia sekä kangasta, joka säästää vettä ja energiaa sekä minimoi luontoon päätyvien kemikaalien määrää.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6100ECO
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 6100 ECO turvatakki
© 2020 Protukku