Dimex 6012 naisten työtakki

Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6012

Dimexin näkyvän keltainen 6012 turvatakki erityisesti naisille, naisellinen hieman tyköistuva leikkaus ja naisten mitoitus.

Etukappaleella verkkovuori. Vetoketjulliset rintataskut. D-lenkki, johon voi kiinnittää henkilökorttitaskun. Kynätaskut hihassa. Vetoketjulliset alataskut sekä vetoketjullinen että avoin povitasku. Tarroilla säädettävä helma ja hihansuu. Etulista. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot XS - 3XL ja istuvuus 'regular'

Materiaali 70% polyesteri, 30% puuvilla, 245 g/m², vettä ja likaa hylkivä.

EN ISO 20471, LK 2 ja yhdisteltävyys näkyvyysluokkaan 3 Dimexin alaosien kanssa.

 

Dimex 6012 naisten takki

Ammattityönaisen tunnistaa oikein istuvista työvaatteista ja kehuvat, että naisten Dimexeissä on markkinoiden paras istuvuus. Naisten turvatakki ei purista vääristä paikoista kun hihansuut ja helma on säädettävissä juuri jokaisen muotojen mukaan!

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6012
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Nainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 6012 naisten työtakki
© 2020 Protukku