Dimex 645 palosuojattu housu

Alkaen 82,92 € 66,87 € Normaalihinta 92,13 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
645

Dimexin 645 palosuojatut housut suojaavat käyttäjäänsä vaikka työpaikalla lentelisi välillä kipinät tai työkaverina olisi vähän kuumempi kaveri. Tulitöihin tarkoitetuissa housuissa on palosuojaus, jonka ansiosta vaate sammuu itsestään. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, ettei takki tee sinusta palomiestä, sillä kangas ei ole palamatonta.

Dimexin palosuojatuissa housuissa on etutaskut, reisitaskut, kannellinen takatasku, mittatasku ja polvisuojataskut päällä. Vasaralenkki ja heijastin reisitaskussa.

Koot 44 - 64 ja istuvuus 'regular'

Materiaali 100% Proban-palosuojattu puuvilla, 340 g/m2, palosuojatun puuvillakankaan väri haalistuu pesuissa.

Sertifikaatti EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1, EN ISO 11611 A1+A2, lk 1

 

Dimex 645 palosuojattu housu

Tilanne päällä? Kipinät sinkoilee ja lieskat lyö? Viisas valitsee silloin päälleen Dimexin palosuojatun malliston. Dimexillä nimittäin proban-palosuojaus on tehty suoraan kankaan kuituun, joten suojaus kestää pesua ja kulutusta toisin kuin jälkikäsitellyt palosuojaviimeistelyt.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 645
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 645 palosuojattu housu
© 2020 Protukku