DIMEX 644 palosuojattu takki

Alkaen 97,98 € 79,02 € Normaalihinta 108,87 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
644

Dimexin 644 palosuojattu takki suojaa käyttäjäänsä vaikka työpaikalla lentelisi välillä kipinät tai työkaverina olisi vähän kuumempi kaveri. Tulitöihin tarkoitetussa takissa on palosuojaus, jonka ansiosta vaate sammuu itsestään. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, ettei takki tee sinusta palomiestä, sillä kangas ei ole palamatonta.

Rintataskut (oikeassa vetoketju), esiinotettava vaaka/pysty henkilökorttitasku, puhelin- ja kynätasku ja vetoketjulliset alataskut. Tarvikelenkki. Etulista. Suora hiha ja helma. Väri musta ja keltainen tehoste. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot XS - 3XL ja istuvuus 'relaxed fit'

Materiaali 100% Proban-palosuojattu puuvilla, 340 g/m2, palosuojatun puuvillakankaan väri haalistuu pesuissa.

Sertifikaatti EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1, EN ISO 11611 A1+A2, lk 1

Dimex 644 palosuojattu takki

Tilanne päällä? Kipinät sinkoilee ja lieskat lyö? Viisas valitsee silloin päälleen Dimexin palosuojatun malliston. Dimexillä nimittäin proban-palosuojaus on tehty suoraan kankaan kuituun, joten suojaus kestää pesua ja kulutusta toisin kuin jälkikäsitellyt palosuojaviimeistelyt.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 644
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 644 palosuojattu takki
© 2020 Protukku