Dimex 6044 riipputaskuavohaalari

Alkaen 99,01 € 79,85 € Normaalihinta 110,03 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6044

Hyvä istuvuus takaa työmukavuuden ja huomioväriosat tarvittavan turvallisuuden tässä Dimexin 6044 riipputaskuavohaalarissa.

Cordura vahvikkeet riipputaskuissa ja polvisuojataskuissa. Joustava selkäresori ja olalla resori on huomioväri-keltainen . Rintatasku, tilava tasku laskoksella ja vaaka henkilökorttitasku, puhelin- ja kynätasku. Paikkataskut, tuplariipputaskut edessä ja riipputaskut takana, mitta- ja reisitasku. Tarvike-, vyö- ja vasaralenkit. Lahkeissa tarvittaessa ratkottava 4 cm jatkovara, ei huoliteltu. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot S - 4XL

Materiaali on 65% polyesteri ja 35% puuvilla (290g/m²), kestävä ja joustava.

Dimex 6044 riipputaskuavohaalari

Kestävä ja joustava, ja erittäin mukava riipputaskuavohaalari sinulle, joka et arvosta ylimääräisiä hilavitkuttimia! Vahvikkeita löytyy kriittisistä paikoista ja taskut on juuri siellä missä pitääkin.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6044
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 6044 riipputaskuavohaalari
© 2020 Protukku