Dimex 676 riipputaskuhousut

Alkaen 115,34 € 93,02 € Normaalihinta 128,15 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
676

Dimexin asenne-sarjan 576 riipputaskuhousuissa on kuminauha vyötäröllä, koska käyttäjät ovat todenneet sen parantavan istuvuutta. Housujen leikkaus ja sopivasti joustava materiaali varmistavat, että housut pysyvät ylhäällä ja istuvat myös hankalissa työasennoissa. Housujen saumat joutuvat vaihtelevissa työasennoissa koville, etenkin haaroista, siksi näissäkin housuissa on triplatikkaus haarasaumoissa.

Koot 44 - 64 ja istuvuus 'regular'

Cordura vahvikkeet etutaskuissa, polvisuojataskuissa ja lahkeissa. Tuplariipputaskut edessä Corduraa. Etutaskujen pohja vahvistettu Corduralla. Reisitasku, esiinotettava vaaka/ pysty henkilökorttitasku. Kynätaskut, puhelintasku ja takataskut. Cordura-polvisuojataskuissa kaksi eri korkeutta polvisuojalle. Vasaralenkit, mittatasku, tarvikelenkit,  puukkonappi ja -lenkki. Heijastimet lahkeissa. Valmiiksi huoliteltu 5 cm pidennysvara. Pesulämpötila 60 astetta.

Materiaali 46% CO 16 % PES 38 % EME (T400), 295 g/m2, 65% polyesteri, 35% puuvilla 300 g/m² eli joustava, erittäin hengittävä ja kestävä.

Dimex 676 riipputaskuhousut

Kestävät riipputaskuhousut höystettynä Cordura-vahvikkeilla. Jos sinulle annettiin pitkäsäärisyysgeeni niin nämä riipparit sopivat myös sinulle, sillä lahkeensuussa on extrana 5 cm:n jatkovara!

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 676
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 676 riipputaskuhousut
© 2020 Protukku