Dimex 6031 työtakki

Alkaen 134,25 € 108,27 € Normaalihinta 149,17 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6031

Uskottava työmaapukeutuminen ei ole vaatteen hinnasta kiinni. Dimexin edullisin turvamallisto ei kikkaile vaan istuu, toimii ja näyttää hyvältä. Malliston takeissa on käytössä spiraaliketju, jonka käyttöikä on pidempi kuin normaalin hakasketjun.

Dimex 6031 työtakissa on sitten taskuja: rintatasku, henkilökorttitasku, puhelintasku, kynätaskut, vetoketjulliset alataskut, vetoketjullinen povitasku, avoimet sisätaskut. Lisäksi säädettävät hihansuut, helmassa sivuilla kuminauhat ja etulista. Väritys keltainen/tummansininen. Pesulämpötila 60 astetta.

Materiaali 70% polyesteri ja 30% puuvilla (245 g/m²), vettä ja likaa hylkivä.

Koot S - 3XL  ja 'relaxed fit'

EN ISO 20471, LK 2 ja yhdisteltävyys näkyvyysluokkaan 3 Dimexin alaosien kanssa.

Dimex 6031 työtakki

Hyvin suojaava työtakki, josta on karsittu kaikki turha kikkailu pois. Taskuja löytyy henkilökortille, puhelimille ja muille tärkeimmille vehkeille. Reilumpi mitoitus.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6031
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dimex 6031 työtakki
© 2020 Protukku