DIMEX 688 softshell

Alkaen 127,22 € 102,60 € Normaalihinta 141,36 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
688

Dimexin 688 toimiva turvavaate pitää huolen siitä, että sinut nähdään. Suomen oloissa kohtaa monenlaista keliä ja softshell on helppo valinta tuuliseen kevääseen, synkkään syksyyn tai leutoon talveen. Materiaali on joustavaa, tuulenpitävää ja vettä hylkivää. Ja tässä takissa muuten riittää sitten taskuja!

Tummat kyynärpäät ja rannekkeet. Vetoketjulliset rintataskut, D-lenkki ja irrotettava henkilökorttitasku. Vetoketjulliset alataskut, lämmin sisäpinta taskussa, avoimet ja tilavat sisätaskut. Kyynärpäästä muotoiltu, suora hiha ja hihansuussa tamppi. Suora helma kuminauhakiristyksellä.

Koot XS - 4XL  ja istuvuus 'slim'

Materiaali: softshell: 86% polyesteri, 12% polyuretaani, 2% elastaani, 320 g/m². Vesipilariarvo 10000 mm. Pesulämpötila 40 astetta.

EN ISO 20471, lk 3

Vastaava takki myös oranssina 688R. Oranssi toimii turvavärinä yhtä hyvin kuin keltainenkin, mutta lika ei näy yhtä herkästi.

Dimex 688 softshell

Miellyttävän pehmeä softshell-työtakki tuo työmaalle tyylikkyyttä. Tällä pärjää ympäri vuoden, vaikka joulu ja juhannus olisivat yhtä koleita!

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 688
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 688 softshell
© 2020 Protukku