Sievi GT Roller High+ S3 turvakenkä

Alkaen 271,40 € 218,87 € Normaalihinta 285,68 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
43-52825-312-82M

Sievi GT Roller High  turvanilkkuri yhdistää laadukkaimmat tuotemerkit ylivoimaiseksi käyttömukavuudeksi: GORE-TEX® takaa maksimaalisen hengittävyyden, vedenkeston ja mukavuuden, ja Boa®-kiristysmekanismi sulkee jalkineet helposti ja tasaisesti.

GT Roller High istuu jalkaan täydellisesti ja pitää jalat kuivina koko työpäivän ajan, olosuhteista riippumatta. Varvassuoja komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä.

Koot 36 - 47

Sievi GT Roller High+ S3

GORE-TEX® on vedenpitävä ja hengittävä mikrohuokoinen kalvo, joka on laminoitu suoraan jalkineen vuoriin. Tämä takaa markkinoiden parhaan hengittävyyden, vedenkeston ja mukavuuden. GORE-TEX® on myös ainoa kalvorakenne, jota testataan systemaattisesti.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 43-52825-312-82M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi GT Roller High+ S3 turvakenkä
© 2020 Protukku