Jalas 1368 Heavy Duty talviturvakenkä

Alkaen 239,75 € 193,35 € Normaalihinta 252,38 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
1368

Ergonominen turvakenkä Jalas 1368 Heavy Duty Arctic Grip on metalliton talvimalli ja sopii siis erityisesti kylmään käyttöön.

Vibram Arctic Grip -ulkopohja estää kaatumiset myös äärimmäisen liukkailla, öljyisillä tai jäisillä alustoilla.

Jalkineissa on metallittomat turvaominaisuudet: pohjassa PTC-naulaanastumissuoja ja kärjessä metalliton komposiittikärkisuoja eli näillä pääsee metallinilmaisinten läpi riisumatta kenkiä.

PU-välipohja ja monikerroksinen FX2 Supreme -pohjallinen toimivat yhdessä pehmusteena ja iskunvaimentimena säästäen selkää. Jalkineen sivuilla oleva iskunvaimennusmateriaali tukee nilkkaa ja suojaa jalkaterän yläosaa iskuilta. Lämmin vuori on villaa ja polyesterikuitua. PU-pinnoitettu nahkapäällinen hylkii vettä ja lunta.

Koot 35 - 48

 

Jalas 1368 Heavy Duty metalliton

Jalaksen uuden sarjan turvajalkineet ovat kokonaan metallittomat, niissä on pehmeä vuori ja Vibram Arctic Grip -kitkapohja.

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 1368
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalas 1368 Heavy Duty talviturvakenkä
© 2020 Protukku