Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip talviturvakenkä

Alkaen 265,05 € 213,75 € Normaalihinta 279,00 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
1378

Vaihda ihmeessä kitkat jalkojen alle!

Jalaksen vastaus talven liukkaille on 1378 Heavy Duty Arctic Grip, jossa on innovatiivinen pitopohja. Vibram® Arctic Grip -ulkopohja pitää märällä jäällä kolme kertaa paremmin kuin mikään muu Vibram-pohja. Pohjassa on oikeisiin kohtiin sijoitettuja kitkapaloja, jotka tarttuvat tiukasti jäähän askeleen eri vaiheissa. Vibram® Arctic Grip -pohjassa on käytetty uutta HNBR-kumia, joka kestää jopa 300°C asteen kuumuuden.

Tämä maiharimalli on suunniteltu kestämään äärimmäistä kylmyyttä. Kengän vuorissa on 60% biokeraamista turkista ja 40% polyesterikuitua sekä lisäksi laminoitu Thinsulate™ -lämpöeristekerros ja vakiona Jalaksen FX2 Winter-pohjalliset. Varvassuoja on komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Vetoketju sivussa ja mukana kahdet eriväriset nauhat (sininen ja musta). Kärkikuppi.

Reilut koot 35 - 48 ja normaali lesti.

 

 

 

 

Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 1378
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip talviturvakenkä
© 2020 Protukku