Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip

Alkaen 219,99 € 177,41 € Normaalihinta 231,57 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
1378

Vaihda ihmeessä kitkat jalkojen alle!

Jalaksen vastaus talven liukkaille on 1378 Heavy Duty Arctic Grip, jossa on innovatiivinen pitopohja. Vibram® Arctic Grip -ulkopohja pitää märällä jäällä kolme kertaa paremmin kuin mikään muu Vibram-pohja. Pohjassa on oikeisiin kohtiin sijoitettuja kitkapaloja, jotka tarttuvat tiukasti jäähän askeleen eri vaiheissa. Vibram® Arctic Grip -pohjassa on käytetty uutta HNBR-kumia, joka kestää jopa 300°C asteen kuumuuden.

Tämä maiharimalli on suunniteltu kestämään äärimmäistä kylmyyttä. Kengän vuorissa on 60% biokeraamista turkista ja 40% polyesterikuitua sekä lisäksi laminoitu Thinsulate™ -lämpöeristekerros ja vakiona Jalaksen FX2 Winter-pohjalliset. Varvassuoja on komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Vetoketju sivussa ja mukana kahdet eriväriset nauhat (sininen ja musta). Kärkikuppi. Koot 35-48.

Jalaksen Heavy Duty sarja on kehitetty ammattikäyttäjien toiveiden mukaan. Sarjassa on kolme perusmallia ja kaksi talvimallia, jotka kaikki on suunniteltu erittäin vaativiin ympäristöihin. Aina teräksinen naulaanastumissuoja, luistamaton pohja, BOA-kiinnitysmekanismi tai tarrakiinnitys ja hankaamista kestäviä materiaaleja, esim. Kevlar-neulokset ja polyuretaaniset yläosat. Jalas Heavy Duty on yhdistelmä parasta mahdollista turvallisuutta, erinomaista ergonomiaa, kestävää laatua ja kehittynyttä talvisuojausta.

 

 

 

 

Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 1378
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalas 1378 Heavy Duty Arctic Grip
© 2020 Protukku