JALAS 1388 Heavy Duty Arctic Grip talviturvasaapas

Alkaen 281,29 € 226,85 € Normaalihinta 296,10 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
1388

Vaihda kitkat jalan alle!

Jalaksen vastaus talven liukkaille on uutuusmalli 1388 Heavy Duty Arctic Grip, jossa on innovatiivinen pitopohja. Vibram® Arctic Grip -ulkopohja pitää märällä jäällä kolme kertaa paremmin kuin mikään muu Vibram-pohja. Pohjassa on oikeisiin kohtiin sijoitettuja kitkapaloja, jotka tarttuvat tiukasti jäähän askeleen eri vaiheissa. Vibram® Arctic Grip -pohjassa on käytetty uutta HNBR-kumia, joka kestää jopa 300°C asteen kuumuuden.

Tämä saapasmalli on suunniteltu kestämään äärimmäistä kylmyyttä. Kengän vuorissa on 60% biokeraamista turkista ja 40% polyesterikuitua sekä lisäksi laminoitu Thinsulate™ -lämpöeristekerros ja FX2 Winter-pohjalliset. Varvassuoja on komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Kärkikuppi.

Koot 35 - 48 ja normaali lesti.

 

Jalas 1388 Heavy Duty Arctic Grip

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 1388
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JALAS 1388 Heavy Duty Arctic Grip talviturvasaapas
© 2020 Protukku