JALAS 1388 Heavy Duty Arctic Grip

Alkaen 231,11 € 186,38 € Normaalihinta 243,28 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
1388

Vaihda kitkat jalan alle!

Jalaksen vastaus talven liukkaille on uutuusmalli 1388 Heavy Duty Arctic Grip, jossa on innovatiivinen pitopohja. Vibram® Arctic Grip -ulkopohja pitää märällä jäällä kolme kertaa paremmin kuin mikään muu Vibram-pohja. Pohjassa on oikeisiin kohtiin sijoitettuja kitkapaloja, jotka tarttuvat tiukasti jäähän askeleen eri vaiheissa. Vibram® Arctic Grip -pohjassa on käytetty uutta HNBR-kumia, joka kestää jopa 300°C asteen kuumuuden.

Tämä saapasmalli on suunniteltu kestämään äärimmäistä kylmyyttä. Kengän vuorissa on 60% biokeraamista turkista ja 40% polyesterikuitua sekä lisäksi laminoitu Thinsulate™ -lämpöeristekerros ja FX2 Winter-pohjalliset. Varvassuoja on komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Kärkikuppi. Koot 35-48.

Jalaksen Heavy Duty sarja on kehitetty ammattikäyttäjien toiveiden mukaan. Sarjassa on kolme perusmallia ja kaksi talvimallia, jotka kaikki on tarkoitettu erittäin vaativiin ympäristöihin. Aina teräksinen naulaanastumissuoja, luistamaton pohja, BOA-kiinnitysmekanismi tai tarrakiinnitys ja hankaamista kestäviä materiaaleja, esim. Kevlar-neulokset ja polyuretaaniset yläosat. Jalas Heavy Duty on yhdistelmä parasta mahdollista turvallisuutta, erinomaista ergonomiaa, kestävää laatua ja kehittynyttä talvisuojausta.

 

Jalas 1388 Heavy Duty Arctic Grip

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 1388
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JALAS 1388 Heavy Duty Arctic Grip
© 2020 Protukku