Jalas 7158 Zenit Evo turvakenkä

Alkaen 255,34 € 205,92 € Normaalihinta 268,78 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
Jalas 7158

Mukava ja sininen Jalas 7158 ZENIT EVO on hyvin hengittävä turvakenkä. 

Mukava turvajalkine, jossa värikäs urheiluhenkinen design, BOA®-kiinnitysjärjestelmä ja laadukas suojaus. Memory foam -pehmustettu tekninen tekstiilineulospäällinen pitää jalat turvassa, viileinä ja mukavina pitkinä työpäivinä. Öljynkestävä RPU-ulkopohja antaa erinomaisen pidon, ja alumiininen JALAS®-varvassuoja, plasmakäsitelty tekstiilinen pistosuoja ja kaksinkertaiset Poron® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet pitävät jalat turvassa.

Koot 35 - 48 ja normaali lesti.

Jalas 7158 Zenit Evo

JALAS® Zenit EVO -turvajalkineissa yhdistyvät uusi kevyt ja sporttinen muotoilu, sukkamaisen ergonominen istuvuus ja päällisen  saumaton hengittävyys sekä suojaominaisuudet, joita JALAS®-jalkineelta voi luonnollisesti odottaa.

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU Jalas 7158
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalas 7158 Zenit Evo turvakenkä
© 2020 Protukku