Jalas 7178 Zenit Evo turvakenkä

Alkaen 273,58 € 220,63 € Normaalihinta 287,98 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
J7178

Jalas 7178 ZENIT EVO on vettä hylkivä turvanilkkuri, jossa suojaava ja jämäkkä nilkantuki.

Uusi kevyt varrellinen turvajalkine, jossa ylimääräinen nilkkatuki, tekstiilineulospäällinen ja BOA®-kiinnitysjärjestelmä. Erinomainen ergonomia, Memory foam -pehmuste ja vedenhylkivyys antavat turvallisuutta ja mukavuutta koko päiväksi. Öljynkestävä RPU-ulkopohja antaa erinomaisen pidon ja hengittävä sisäpohja pitää jalat viileinä. Alumiininen JALAS®-varvassuoja, plasmakäsitelty tekstiilinen pistosuoja ja kaksinkertaiset Poron® XRD®-iskunvaimennusvyöhykkeet.

Koot 35 - 48 ja normaali lesti.

 

Jalas 7178 Zenit Evo

JALAS® Zenit EVO -turvajalkineissa yhdistyvät uusi kevyt ja sporttinen muotoilu, sukkamaisen ergonominen istuvuus ja päällisen  saumaton hengittävyys sekä suojaominaisuudet, joita JALAS®-jalkineelta voi luonnollisesti odottaa.

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU J7178
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jalas 7178 Zenit Evo turvakenkä
© 2020 Protukku