JALAS 9985 Exalter Easyroll turvakenkä

Alkaen 274,52 € 221,39 € Normaalihinta 288,97 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
9985

Jalas Exalter Easyroll turvanilkkuri tarjoaa kaiken, mitä tarvitset useimpiin työtilanteisiin: PTC-tekstiilinen naulaanastumissuoja, alumiininen varvassuoja ja Vibram-nitriilikumipohja. Malli tarjoaa ylimääräistä nilkkatukea ja Poron® XRD-iskunvaimennus estää jalka- ja selkävammat. Päällinen on vettä hylkivä ja täydellinen niille, jotka työskentelevät kosteissa ympäristöissä. BOA®-kiinnitysjärjestelmä helpottaa jalkineen pukemista ja riisumista.

Näyttävä ja urheilujalkineista tuttu sukkamainen rakenne tekee tästä nilkkurista sporttisen ja antaa vauhtia käyttäjälleen. BOA-pikakiinnitysjärjestelmä on siirretty jalkineen ulkosivulle (!), jossa se on sekä paremmin suojassa että helpompi käyttää. 

Koot 34 - 47 ja normaali lesti.

 

Jalas 9985 Exalter EasyRoll turvakenkä

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 9985
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JALAS 9985 Exalter Easyroll turvakenkä
© 2020 Protukku