Sievi Relax White XL S1

Alkaen 111,98 € 90,31 € Normaalihinta 117,87 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
47-52236-103-96W

Sievi Relax White on valkoisesta mikrokuidusta valmistettu turvasandaali korkeaa hygieniatasoa vaativiin olosuhteisiin. Mikrokuitu on kevyt materiaali ja kestää hyvin usein toistuvaa pesua. 3D-dry-vuori hengittää pitäen jalat kuivina. Helppo ja nopea tarrakiinnitys. Turvajalkineiden pohjat ovat erittäin pitävät sekä pohjakuviointinsa että mikrosolupolyuretaani-materiaalinsa ansiosta. Antistaattinen ja ESD. Teräksinen varvassuoja.

Koot 35-39 normaalilla lestillä ja koot 40-47 leveämmällä XL-lestillä.

 

Sievi Relax White XL S1

Sievi White Line -turvajalkinetuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja erityisolosuhteissa työskenteleville ammattilaisille. Sarjan puolikenkien ja hollannikkaiden päällinen on pestävää mikrokuitua ja sopivii siis korkeaa hygieniatasoa ja pesunkestoa vaativiin olosuhteisiin. Sarjaan kuuluu myös valkoiset ja vedenkestävät kevytsaappaat.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 47-52236-103-96W
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi Relax White XL S1
© 2020 Protukku