SIEVI AL GT TIMBER XL+ S3HRO turvakenkä

Alkaen 382,32 € 308,32 € Normaalihinta 402,44 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
48-52813-373-71M

Sievi AL GT Timber on viiltosuojattu turvakenkä moottorisahan käyttäjälle ja täyttää moottorisahan suojausluokan 2 mukaisen turvajalkinestandardin.

Mallissa on tavallista leveämpi lesti ja nilkkaa tukeva memory foam -vaimennus. Hengittävä GORE-TEX® -kalvo pitää jalat kuivana säällä kuin säällä. Korkeakuvioisessa uudistetussa kumikitkapohjassa on erinomaiset pito- ja kulutuksen kesto-ominaisuudet vaihtelevissakin olosuhteissa. Varpaat ovat suojattu kevyellä alumiinisella varvassuojalla. Jalkapohjaa suojaa teräksinen naulaanastumissuoja, joka antaa parhaan suojan teräviä esineitä vastaan. Kitkapohja kestää kuumuutta 300 °C asti.

Reilut koot 39 - 48

Sievi AL GT Timber XL+ S3 HRO

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 48-52813-373-71M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIEVI AL GT TIMBER XL+ S3HRO turvakenkä
© 2020 Protukku