Sievi GT 2 XL+ S3 turvakenkä

Alkaen 208,67 € 168,28 € Normaalihinta 219,65 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
52833

Sievin GT Kakkonen on kosteudenkestävä ja nauhakiinnitteinen turvanilkkuri, joka sopii erityisen hyvin vaihteleviin ja kosteisiin olosuhteisiin.

GORE-TEX®-vuori on edelleen markkinoilla ainutlaatuinen vuorimateriaali, joka antaa jalan hengittää, mutta pitää samalla kosteuden jalkineen ulkopuolella. Varvassuoja komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Kengän päällinen nupukkia ja tekstiiliä.

Koot 35 - 47

HUOM. pienemmät koot 35-38 normaalilla lestillä ja suuremmat koot 39-47 extraleveällä XL-lestillä.

Sievi GT 2 XL+ S3

GORE-TEX® on vedenpitävä ja hengittävä mikrohuokoinen kalvo, joka on laminoitu suoraan jalkineen vuoriin. Tämä takaa markkinoiden parhaan hengittävyyden, vedenkeston ja mukavuuden. GORE-TEX® on myös ainoa kalvorakenne, jota testataan systemaattisesti.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 52833
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi GT 2 XL+ S3 turvakenkä
© 2020 Protukku