Sievi Light Boot Camo kevytsaappaat

Alkaen 102,96 € 83,03 € Normaalihinta 108,38 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
95-41211-313-95X

Sievin kevytsaappaat ovat passeli ratkaisu märkiin olosuhteisiin.

Polyuretaani-mikrosolurakenne tekee saappaista erittäin kevyet ja kulutusta kestävät, polyuretaanisaapas kestää käytössä pidempään kuin perinteinen kumisaapas.

Sopii myös talvikäyttöön, koska hyvä lämmöneristyskyky. Suomalaiseen jalkaan sopiva tilava lesti ja pitävä pohjakuviointi. Saappaan vartta voi itse lyhentää saksilla/puukolla merkitystä kohdasta. Ei hiertäviä saumoja, vuorimateriaalin ansiosta kuivuvat nopeasti.

Tämän uuden mallin erikoisuus on teräksinen naulaanastumissuoja, joka antaa ryhtiä ja kiertojäykkyyttä epätasaisessa maastossa kävelyyn ja samalla ehkäisee terävien esineiden, esim. oksien tunkeutumisen pohjan läpi. Vaeltajien suosikkijalkine!

Reilut suomalaiset koot 35 - 48 ja metsäpoluille sopivasti naamioituva camo-väri.

Sievi Light Boot Camo

Sievin kevytsaappaat valmistetaan Oulaisissa, siis Suomessa!

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 95-41211-313-95X
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi Light Boot Camo kevytsaappaat
© 2020 Protukku