Sievi MGuard RollerW XL talviturvakenkä

Alkaen 320,21 € 258,23 € Normaalihinta 337,06 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
52445

Sievin uutuusmalli MGuard RollerW  tarjoaa paljon kaivattua lisäsuojaa vaativiin olosuhteisiin. Tämä malli on talviturvakenkä, jossa on lämpimän vuoren lisäksi vettähylkivä ja ympäristöystävällinen PrimaLoft® -lämmöneriste. PrimaLoft® -vuorimateriaali on valmistettu 90% muovipulloista tehdystä kierrätyskuiduista.

Jalkineessa on ihan uusi ominaisuus: integroitu jalkapöydän suoja. Suoja on valmistettu joustavasta Metashieldistä ja se suojaa käyttäjäänsä jalkapöydän päälle tippuvilta esineiltä sekä vaimentaa jalkapöytään kohdistuvia iskuja jopa 90%.

FlexEnergy-joustoelementti kannan alla on pehmeä ja sitoo syntyvää liike-energiaa palauttaen sitä askellukseen.

TractionPro-kumikitkapohja antaa hyvän pidon ja käyttömukavuutta lisää BOA® Fit System -rullakiinnitysmekanismi sekä XL-lesti.

Varvassuoja on alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä.

Reilut ja leveälestiset suomalaiset koot 39 - 48

 


MGuard Roller -jalkineissa on Sievin kehittämä, ohut ja erittäin joustava Metashield-jalkapöydänsuoja, joka on integroitu jalkineen rakenteeseen. Jalkapöydänsuoja on valmistettu PORON XRD® -materiaalista ja sen rakenteessa olevat kanavat sekä jalkineen hengittävät päällismateriaalit mahdollistavat ilman kiertämisen ja kosteuden poistumisen jalkineesta, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää.

Metashield-jalkapöydänsuoja tuo merkittävää lisäsuojaa perinteiseen turvajalkineeseen, käyttömukavuudesta tinkimättä.

Kolme (3) mallia: matala puolikenkä, nilkkuri ja talvimaihari.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 52445
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi MGuard RollerW XL talviturvakenkä
© 2020 Protukku