SIEVI RACER FREE ROLLER S1P

Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
44-52363-323-93M

Sievi Racer -tuoteperhe on täydentynyt uudella ja ilmavalla Racer Free Roller S1P -työturvajalkineella!

Sporttisen kevyt rakenne, hengittävä verkko-ominaisuus, anatomisesti jalkaa tukeva ja myötäilevä muotoilu sekä kulutusta kestävä ActionPro -kaksikerrospohja tekevät Racerista erittäin hyvän turvajalkineen. Kengän kiinnitys käy kätevästi rullamekanismilla. Päällinen PU-nahkaa ja tekstiiliä. Varvassuoja alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä.

Harvinaisen reilut suomalaiset koot 34-47.

Racerin 'juju' on koko kantaosan kattava joustopala (vaahdotettua termoplastista polyuretaania), joka takaa hämmästyttävän iskunvaimennuksen ja todellista käyttömukavuutta koko päiväksi. Joustoelementti sijaitsee kantapään alla ja pohjan sisällä eli ulkoiset tekijät eivät sitä kuluta ja se säilyttää ominaisuutensa muuttumattomana koko kengän käyttöajan. Elementti sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu askellukseesi. Tämä pitää kyllä itse kokea!

Sievi Racer Free Roller S1P

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 44-52363-323-93M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIEVI RACER FREE ROLLER S1P
© 2020 Protukku