Sievi Spike GT Roller nastaturvakenkä

Alkaen 367,02 € 295,98 € Normaalihinta 386,33 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
46-52863-343-08M

Tässä turvakenkämaailman Rolls-Royce eli kaikilla mahdollisilla herkuilla varustettu Sievi Spike GT Roller.

Vapaasti suomennettuna gore-tex nastakenkä rullalukolla. Päällinen on kestävää ja vedenpitävää nahkaa ja nupukkia sekä kengän varsi vettä hylkivää kangasta. Kiinnitysmekanismina on uusi BoaM4 eli napin painalluksella avattava ja suljettava rullalukko.

Vuori on hengittävä ja vedenpitävä Gore-Tex Sportive. Takana pukemista helpottava (heijastava) vetolenkki. Vakiona Sievin Dual Comfort -pohjalliset, joissa iskunvaimennuspehmusteet sekä kannassa että päkiän alla. Nastamekanismi on rakennettu kengän omaan pohjarakenteeseen ja nastat käännetään helposti ulos ja sisään riisumatta kenkiä jalasta. Nastat pitävät lumi- ja vesipeitteisellä jäällä. Varvassuoja ja naulaanastumissuoja terästä.

Reilut suomalaiset koot 38 - 47

Pysy pystyssä!

Sievi Spike GT Roller

Turvakenkien Rolls-Royce!

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 46-52863-343-08M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi Spike GT Roller nastaturvakenkä
© 2020 Protukku