SIEVI TERRAIN S3 turvakenkä

Alkaen 167,21 € 134,85 € Normaalihinta 176,02 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
44-52357-343-33C

Sievin Terrain tuo uutta väriä ja tyyliä työrintamalle!

Klassisen tyylikäs ja katu-uskottava sekä samalla anatomisesti jalkaa tukeva ja kulutusta kestävä. Päällinen on vettä hylkivää vaaleanruskeaa nupukkinahkaa ja ulkopohja kulutusta kestävä ActionPro -kaksikerrospohja. Tebox® -vuori on hyvin hengittävä ja käyttöä kestävä.

Pohjallisen alla on FlexEnergy -joustoelementti eli maailman ensimmäinen vaahdotettu termoplastinen polyuretaani. Joustoelementti sijaitsee kantapään alla pohjan sisällä eli ulkoiset tekijät eivät sitä kuluta ja näin ominaisuus säilyy muuttumattomana koko kengän käyttöajan. Tämä FlexEnergy -joustoelementti pitää kyllä itse kokea, sillä tällä kengällä todellakin jaksaa sekä seistä että kävellä.

Varvassuoja on alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä.

Reilut suomalaiset koot 39 - 47

Sievi Terrain S3

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 44-52357-343-33C
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIEVI TERRAIN S3 turvakenkä
© 2020 Protukku