SieviAir Galaxy 1 XL S1 turvasandaali

Alkaen 164,00 € 132,26 € Normaalihinta 172,63 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
49-52520-183-92M

SieviAir Galaxy 1 on metalliton turvasandaali, joiden SieviAir® -pohjaratkaisu parantaa tehokkaasti jalkineiden ilmanvaihtoa ja käyttömukavuutta. Jalkineen istuvuutta on helppo säätää tarrakiinnityksellä. Päällinen on yhdistelmä kangasta ja nupukkia. Joustava FlexStep®-pohja yhdessä Dual Comfort -pohjallisten kanssa auttaa jalkojasi ja selkääsi jaksamaan paremmin.  Varvassuoja komposiittia.

Koot 36 - 47

Koot 36-38 normaali lesti

Koot 39-47 leveä XL-lesti

 

 

SieviAir Galaxy 1 XL S1

Sievin kehittämä ja patentoima SieviAir® sananmukaisesti hengittää jalkojesi puolesta ja parantaa kengän ilmanvaihtoa joka askeleella. Rei'itetyn sisäpohjan alla on suodatin, joka on yhteydessä virtauskanaviin. Jokaisella askeleella suodatin painuu ja jalan noustessa se palautuu taas alkutilaansa. Tämän nerokkaan, mutta yksinkertaisen pumppausmekanismin avulla kengän pohjassa olevat virtauskanavat poistavat kengästä kosteutta.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 49-52520-183-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SieviAir Galaxy 1 XL S1 turvasandaali
© 2020 Protukku