SieviAir R4 Roller S1P turvakenkä

Alkaen 215,71 € 173,96 € Normaalihinta 227,07 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
44-52385-382/3-92M

SieviAir R4 Roller on rullakiinnitteinen turvasandaali. Varvassuoja alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä. Päällinen mikrokuitua ja PU-nahkaa. Tuulettuu muuten ihan erityisen hyvin kun kengän kyljissä on tuuletusaukot, joista päivä paistaa läpi!

Sivulle sijoitettu BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi lisää käyttömukavuutta. Maailman kehittynein FlexEnergy-kantavaimennus sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu takaisin askellukseen. SieviAir®-pohjaratkaisu poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta.

Koot 35 - 48 ja normilesti.

 

SieviAir R4 Roller S1P turvakenkä

SieviAirRacer -tuoteperheessä on viisi (5) erilaista turvajalkinetta: 2 sandaalia, 2 puolikenkää ja nilkkuri. Kaikissa malleissa normaali lesti, joka sopii niin miehille kuin naisille ja todella reilusti kokoja 35-48. Tuoteperheen erityisominaisuudet ovat hengittävä pohjaratkaisu ja FlexEnergy-joustopala.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 44-52385-382/3-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SieviAir R4 Roller S1P turvakenkä
© 2020 Protukku