SIEVIAIR R5H ROLLER S1P

Alkaen 212,91 € 171,70 € Normaalihinta 231,42 €
Valitse väri/koko ja tarkista saatavuus
SKU
44-52371-383-92M

Turvajalkineiden uusi lippulaiva on SieviAir R5H Roller eli naulasuojallinen, hengittävä nilkkuri Boa®-kiinnitysmekanismilla ja nilkkavammoja ehkäisevällä memory foamilla sekä akillesjännettä suojaavalla törmäyssuojalla. Hämmästyttävän mukavat jalassa!

Maailman kehittynein FlexEnergy-kantavaimennus sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu takaisin askellukseen. SieviAir®-pohjaratkaisu poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Varvassuoja alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä. Normaali lesti. Koot 35-48.

Sievin kehittämä ja patentoima SieviAir® -pohjaratkaisu poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta, minkä ansiosta jalkine hengittää jokaisen askeleen myötä. Sisäpohja on rei’itetty ja sen alla on suodatin, joka on yhteydessä virtauskanaviin. Jokaisen askeleen yhteydessä suodatin painuu ja jalan nostovaiheessa se palautuu alkuperäiseen tilaan. Pumppaus edistää jalkineen tuuletusta. Päällismateriaalina oleva mikrokuitu on pehmeää, kestävää, hengittävää ja vettähylkivää.

 

Lisätietoja
SKU 44-52371-383-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIEVIAIR R5H ROLLER S1P
© 2020 Protukku