SIEVIAIR R5H ROLLER S1P

Alkaen 274,30 € 221,21 € Normaalihinta 288,75 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
44-52371-383-92M

Turvajalkineiden uusi lippulaiva on SieviAir R5H Roller eli naulasuojallinen, hengittävä nilkkuri Boa®-kiinnitysmekanismilla ja nilkkavammoja ehkäisevällä memory foamilla sekä akillesjännettä suojaavalla törmäyssuojalla.

Bonuksena hämmästyttävän mukavat jalassa!

Maailman kehittynein FlexEnergy-kantavaimennus sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu takaisin askellukseen. SieviAir®-pohjaratkaisu poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Varvassuoja alumiinia ja naulaanastumissuoja terästä.

Normaali lesti. Koot 35-48.

 

SieviAir R5H Roller S1P

SieviAirRacer -tuoteperheessä on viisi (5) erilaista turvajalkinetta: 2 sandaalia, 2 puolikenkää ja nilkkuri. Kaikissa malleissa normaali lesti, joka sopii niin miehille kuin naisille ja todella reilusti kokoja 35-48. Tuoteperheen erityisominaisuudet ovat hengittävä pohjaratkaisu ja FlexEnergy-joustopala.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 44-52371-383-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIEVIAIR R5H ROLLER S1P
© 2020 Protukku