SieviAir Roller XL S1P turvasandaali

Alkaen 221,67 € 178,77 € Normaalihinta 233,34 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
49-52523-383-92M

Teräksisellä naulaanastumissuojalla varustettu SieviAir Roller turvasandaalit, joiden SieviAir®-pohjaratkaisu parantaa tehokkaasti jalkineiden ilmanvaihtoa ja käyttömukavuutta. 3D-dry®-vuori lisää hengittävyyttä siirtämällä kosteutta pois jalan pinnasta. Päällinen on nupukkia ja mikrokuitua. Polyuretaanipohja on pitävä ja joustava ja kestää öljyä ja useita kemikaaleja. ESD. Varvassuoja on komposiittia. Helppo ja nopea Boa kiinnitysmekanismi.

Reilut koot 36 - 47 

HUOM. pienemmät koot 36-38 normaalilla lestillä ja isommat koot 39-47 extraleveällä XL-lestillä.

 

SieviAir Roller XL S1P

Sievin kehittämä ja patentoima SieviAir® sananmukaisesti hengittää jalkojesi puolesta ja parantaa kengän ilmanvaihtoa joka askeleella. Rei'itetyn sisäpohjan alla on suodatin, joka on yhteydessä virtauskanaviin. Jokaisella askeleella suodatin painuu ja jalan noustessa se palautuu taas alkutilaansa. Tämän nerokkaan, mutta yksinkertaisen pumppausmekanismin avulla kengän pohjassa olevat virtauskanavat poistavat kengästä kosteutta.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 49-52523-383-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SieviAir Roller XL S1P turvasandaali
© 2020 Protukku