TEGERA Infinity 8807 Cut Protection D viiltosuojakäsine

Alkaen 15,25 € 12,30 € Normaalihinta 16,06 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
8807

Tegera Infinity 8807 Cut Protection D on kätevä ja ohut viiltosuojaluokan D käsine, joka sopii hienomekaanisiin asennustöihin.

Käsineessä 15 gg neulos ja CRF®-viiltosuojatekniikka. Kämmenessä erittäin pehmeä nitriilivaahtopinnoite, joka antaa erinomaisen pidon kuivilla pinnoilla. Vahvistettu peukalonhanka pidentää käyttöikää. Materiaali hengittävä ja käytössä mukava. Kestää  kosketuslämpöä jopa 100°C  saakka. Hyväksytty elintarvikekäyttöön. Anatomisesti muotoiltu ja siksi hyvin käteen istuva. Ihoystävällinen, Derma-test- ja Öko-Tex-sertifikaatit. 

Viiltosuoja EN388:2016 tason D mukaan.

Laaja kokovalikoima: 6, 7, 8, 9, 10, 11

Väritys musta/keltainen

Nipussa pareja 6 ja laatikossa 72

Tegera Infinity 8807 Cut Protection D työkäsine

Tegera INFINITY  -malliston työkäsineet ovat niin hyvin istuvia, mukavia ja tuntoherkkyyden säilyttäviä suojakäsineitä, että tuntuu siltä kuin työskentelisit ilman käsineitä. Tuplapinnoitettu hyvän nesteiden vastustuskyvyn varmistamiseksi. Ainutlaatuisen pinnoitustekniikan ansiosta käsineet ovat pehmeitä ja taipuisia. Ergonominen muoto parantaa otetta. Foampinta varmistaa paremman pidon öljyisissä olosuhteissa.

TEGERA on ruotsalainen suojakäsinevalmistaja. Tegera on sekä tekniikan että muotoilun edelläkävijä turvakäsineteollisuudessa. Tegeran tavaramerkkejä ovat nykyaikainen muotoilu, mukavuus ja turvallisuus. Tegeralta löytyy aina tilanteeseen sopiva suojakäsine! Protukku on Tegeran valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 8807
Valmistaja Tegera
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEGERA Infinity 8807 Cut Protection D viiltosuojakäsine
© 2020 Protukku