Toimitus ja palautus

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1-4 työpäivää ja tilaustuotteilla noin 5-20 työpäivää (välimyyntivarauksin). Koska myymme samanaikaisesti tuotteita myös myymälässämme, päivittyvät verkkokaupan saldot pienellä viiveellä. Tarkistamme tilaukset työaikana.

Toimitusmaksut

Nouto Protukun myymälästä  Helsingissä (Valimotie 21, Pitäjänmäen yritysalue) aina  veloituksetta. Myymälä on avoinna ma-pe 8-16 (heinäkuussa 8-15). Autolla pääsee helposti suoraan oven eteen, katoksen alle ja maksuttomille asiakaspaikoille.

Nouto postin pakettiautomaatista  (postipaketti) maksaa  5,90€ eli nouda tilaus valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Toimitusaika on 1-3 työpäivää. Pakettiautomaattien tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Nouto postin toimipaikasta (postipaketti) maksaa  5,90€ eli nouda tilaus lähimmästä postin toimipaikasta. Toimitusaika on 1-3 työpäivää. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Kotipaketti maksaa 9,90€ eli posti tuo tilauksen haluamaasi osoitteeseen 1-3 työpäivänä. Posti on yhteydessä vastaanottajaan, jolloin sovitaan jakeluaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Postin toimitus perille asti (Express-paketti) maksaa  9,90€ eli posti tuo tilauksen haluamaasi osoitteeseen seuraavana tai sitä seuraavana työpäivänä (klo 8-16). Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, on tilauksesi noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. 

 

 

Palautus ja peruutus

Verkkokaupassa on 30 vrk:n maksuton palautus- ja peruutusoikeus. Ilmoita meille palautusaikeistasi etukäteen (mieluiten sähköpostiin  info@protukku.fi), jotta tiedämme odottaa pakettia. Palauta tuote käyttämättömänä ja myyntikuntoisena sekä mahdollisuuksien mukaan omassa alkuperäispakkauksessaan. Palauttaminen postitse on maksutonta kun käytät asiakaspalautusnumeroamme  618145.

HUOM. palautusoikeus ei koske alusasuja eikä painatettuja tuotteita.

 

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruutus tai tuotteiden palautus ja siksi noutamatta jätetystä paketista emme hyvitä toimituskuluja.

 

 

© 2020 Protukku