Toimitus ja palautus

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1-3 työpäivää ja tilaustuotteilla noin 5-10 työpäivää (välimyyntivarauksin). Koska myymme samanaikaisesti tuotteita myös myymälässämme, verkkokaupan saldot päivittyvät viiveellä. Tarkistamme tilaukset ma-pe.

Toimitusmaksut

Nouto Protukun myymälästä  Helsingissä (Valimotie 21, Pitäjänmäen yritysalue) aina  veloituksetta. Myymälä on avoinna ma-pe 8-16. Autolla pääsee helposti suoraan oven eteen, katoksen alle ja maksuttomille asiakaspaikoille.

Nouto postin pakettiautomaatista  (postipaketti) maksaa  4,90€ eli nouda tilaus valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Pakettiautomaattien tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin mahdollistavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

Nouto postin toimipaikasta (postipaketti) maksaa  4,90€ eli nouda tilaus lähimmästä postin toimipaikasta. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

 

Postin toimitus perille asti (Posti Express-paketti) maksaa  9,90€ eli posti tuo tilauksen haluamaasi osoitteeseen seuraavana (tai sitä seuraavana) arkipäivänä. Ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, on tilauksesi noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. 

Kuljetus arkisin pääkaupunkiseudulla 25 €

 

Palautus, vaihto ja peruutus

Verkkokaupassa on 30 vrk:n täydellinen  palautus-, vaihto- ja peruutusoikeus. Ilmoita meille palautusaikeistasi etukäteen (mieluiten sähköpostiin  info@protukku.fi), jotta tiedämme odottaa pakettia. Palauta tuote käyttämättömänä ja myyntikuntoisena sekä mahdollisuuksien mukaan omassa alkuperäispakkauksessaan. Palauttaminen postitse on maksutonta kun käytät asiakaspalautusnumeroamme  618145.

HUOM. palautusoikeus ei koske alusasuja eikä painatettuja tuotteita.

 

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruutus tai tuotteiden palautus ja siksi noutamatta jätetystä paketista emme hyvitä toimituskuluja.

 

 

© 2020 Protukku