Devisys kantaliukueste

Alkaen 31,99 € 25,80 €
Valitse väri/koko ja tarkista saatavuus
SKU
8017
  • Devisys-liukueste on kehitetty VTT:n turvallisuustekniikan laboratoriossa ja liukuesteen rakenne perustuu tutkimustietoon. VTT:n tutkimustulokset osoittivat, että yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen astuttaessa lumiselle tai jäiselle pinnalle. Siksi Devisys-liukueste suunniteltiin kattamaan koko kantapää.
  • Devisys-liukuesteen runkomateriaali on pitävä ja pakkasta hyvin kestävä TR-kumiseos. Pohjaan on valettu oikein sijoitetut ja mitoitetut, talvirenkaista tutut kovametallinastat, jotka kestävät hyvin kulutusta. Lisäturvallisuutta talven pimeisiin ja liukkaisiin olosuhteisiin antaa taakse sijoitettu 3M heijastin.

    Devisys-liukueste on helppo kiinnittää kengän kantaan pitävällä nahkaisella tarrahihnalla. Devisys-liukuesteet sopivat erilaisiin kenkiin, mm. työjalkineisiin, talvijalkineisiin, urheilujalkineisiin ja kumisaappaisiin. Valittavana on neljä eri kokoa S, M, L ja XL.

  • S on suunniteltu erityisesti naisten kapeakantaisiin saapikkaisiin ja nilkkureihin. Soveltuu käytettäväksi myös lasten jalkineissa. Kengän numerot 32-36.
  • M soveltuu käytettäväksi naisten talvijalkineissa sekä talvisissa ulkoilujalkineissa. Kengän numerot 37-39.
  • L on leveäkantaisten jalkineiden liukueste. Soveltuu miesten talvi- ja ulkoilujalkineisiin sekä leveäkantaisiin naisten jalkineisiin. Kengän numerot 40-44.
  • XL on suunniteltu hyvin leveäkantaisiin jalkineisiin, esim. työkenkiin, kumisaappaisiin sekä vaelluskenkiin. Kengän numerot 45-50.
Lisätietoja
SKU 8017
Valmistaja Devisys
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Devisys kantaliukueste
© 2020 Protukku