Jalas

Jalas työ- ja turvakengät

Jalas työ- ja turvakengät ovat korkealaatuisia ammattilaisen työjalkineita. Jalas turvajalkineet tarjoavatkin käyttäjälleen poikkeuksellista käyttömukavuutta ja erinomaista työturvallisuutta. Tuotteita on hiottu vuosikymmenien ajan, jotta työjalkineet tukevat käyttäjänsä jalkaa asianmukaisesti sekä ehkäisevät erilaisia rasitusvammoja.

Protukulta löydät kattavan valikoiman Jalas-työkenkiä ja kokoja. Meillä voit asioida sekä verkkokaupassa että paikan päällä myymälässämme Pitäjänmäellä. Myymälästämme löytyy myös Jalas-jalkaskanneri, joka mittaa yksityiskohtaisesti käyttäjän jalan muodot sekä ehdottaa niihin parhaiten soveltuvaa kenkämallia ja pohjallista.

Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä. Autammekin mielellämme, kun haluat kuulla tarkemmin Jalas kenkien ominaisuuksista tai kaipaat apua anatomisesti muotoillun pohjallisen valintaan.

Jalas kengät – valikoimamme

Meiltä löydät Jalaksen laadukkaat jalkineet työmaille – turvalliseen työskentelyyn eri vuodenaikoina.

  • Jalas turvakengät
  • Jalas työkengät
  • Jalas maiharit
  • Jalas saappaat
  • Jalas lenkkarit
  • Jalas talvikengät
  • Jalas sandaalit
  • Jalas pohjalliset
  • Jalas sukat ja kengännauhat

Korkealaatuiset Jalas turvajalkineet

Jalas turvajalkineet edustavat korkeaa teknistä osaamista, joka perustuu perinpohjaiseen materiaalien tuntemukseen sekä yrityksen pitkän historian tuomaan kokemukseen. Yritys on lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, ja yhä tänäkin päivänä Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto.

Jalas työkengät tunnetaan hyvästä ergonomiasta sekä kestävyydestä haastavissakin työskentelyolosuhteissa. Jalaksen tavoitteena on tehdä työpäivistä turvallisempia, suojaamalla käyttäjiensä jalkoja tapaturmilta ja loukkaantumisilta.

Jalas kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja onkin ollut alallaan edelläkävijä monien innovaatioiden suhteen. Esimerkiksi vuonna 1989 Jalas kehitti ensimmäisenä Euroopassa iskuja vaimentavan turvajalkineen sisäpohjan. Vuonna 2003 Jalas puolestaan lanseerasi maailman ensimmäisen alumiinikärkisten turvakenkien malliston.

Uusi Jalas Exalter tarjoaa puolestaan optimaalista suorituskykyä kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Jalas Exalter sisältää erinomaiset turvaominaisuudet, ollen samalla hengittävä ja miellyttävä käyttää.

Työkenkien monipuoliset ominaisuudet

Protukun valikoimasta löydät Jalas työ- ja turvakengät jokaiseen vuodenaikaan sekä erilaisiin työtehtäviin ja mieltymyksiin.

Jalas turvakengät soveltuvat erinomaisesti työmaille, sillä kengistä löytyy teräksinen naulaanastumissuoja, luistamaton pohja ja kuumuutta kestävä pinta.

Keittiöissä ja kaupoissa työskenteleville valikoimasta löytyy puolestaan käytännöllinen hollannikasmallinen työjalkine, jonka kärkeä vahvistaa teräksinen varvassuoja.

Sporttisen tyylin ystäville Jalas tarjoaa urheilujalkineita muistuttavat työkengät, jotka ovat kevyitä ja mukavia käyttää. Meiltä löydät myös nahkaiset tyylikkäät Jalas turvajalkineet, joissa yhdistyvät palavereihin sopiva siisti ulkonäkö turvakengän teknisiin ominaisuuksiin.

Jalas Offroad työkengät tarjoavat vartensa ansiosta käyttömukavuutta esimerkiksi lumisessa ympäristössä toimiville. Jalas Drylock on puolestaan vedenpitävä turvakenkä, jonka hengittävä rakenne tekee kengästä miellyttävän käyttää.

Jalas jalkaskanneri – parempaa työergonomiaa jaloille

Myymälästämme löytyvä Jalaksen jalkaskanneri tarjoaa yksityiskohtaista tietoa jaloistasi sekä analyysin sopivista pohjallisista. Selvittämällä käyttäjän jalkaholvityypin, pronaation, kuormituspisteet ja mitat, auttaa skanneri valitsemaan sopivan jalkinemallin ja pohjallisen.

Jalaksen jalkojen skannauspalvelu auttaakin ennaltaehkäisemään vammoja, jotka aiheutuvat jalkojen kokemasta vääränlaisesta kuormituksesta.

Protukku – Jalas jälleenmyyjä

Protukku on virallinen Jalas jälleenmyyjä.

Protukun verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman kestäviä ja mukavia Jalaksen työ- ja turvakenkiä. Halutessasi voit asioida myös myymälässämme Pitäjänmäellä, jossa pääset sovittamaan eri kokoja sekä selvittämään sopivan pohjallisen Jalas-jalkaskannerimme avulla.

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä apua sopivien tuotteiden valintaan.


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 131

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
© 2020 Protukku