Sievi

Sievi turvakengät ja ammattijalkineet

Sievi turvakengät tarjoavat ammattilaiselle luotettavaa laatua, erinomaista käyttömukavuutta ja innovatiivisia ominaisuuksia. Sievi kenkien valmistuksessa keskiössä on turvallisuuden varmistaminen, huomioiden eri työtehtävien erilaiset vaatimukset. Tuotteet valmistetaan Suomessa Sievin omissa tuotantolaitoksissa, vastuullista tuotantotapaa vaalien.

Protukun laajasta valikoimasta löydät laadukkaat Sievi turvakengät eri vuodenaikoihin sekä ergonomiset Sievi työkengät monenlaisiin käyttökohteisiin.

Myymälästämme löytyy myös edistyksellinen SieviSCANNER-mittauslaite, jonka avulla käyttäjä löytää jalkaansa ihanteellisesti sopivan Sievi-kengän ja -pohjallisen. Oikeanlainen työkenkä onkin avainasemassa miellyttävän työskentelyn varmistamiseksi, ehkäisten samalla kuormituksen aiheuttamia rasitusvammoja.

Protukku on valtuutettu Sievi jälleenmyyjä. Meiltä saatkin asiantuntevaa apua niin oikean mallin kuin pohjallisen valintaan.

Sievi työkengät – valikoimamme

Meiltä löydät korkealaatuiset Sievin turvakengät ja ammattijalkineet.

  • Sievi turvakengät
  • Sievi työkengät
  • Sievi maiharit
  • Sievi saappaat
  • Sievi talvikengät
  • Sievi nastakengät
  • Sievi talvisaappaat
  • Sievi turvasaappaat
  • Sievi pohjalliset

Sievin turvakengät – avainasemassa turvallisuus, innovaatiot ja ympäristövastuu

Sievi jalkineet ovat suomalaisia ja niille on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki. Sievi-kenkien valmistuksessa noudatetaan ISO 9001 -laatujärjestelmää ja yritys on saanut turvajalkineilleen CE- merkinnän käyttöoikeuden – ensimmäisenä pohjoismaisena turvakenkien valmistajana.

Sertifioitujen prosessien ansiosta Sievi kengät ovat aina taattua korkeaa laatua.

Sievin turvakengät valmistetaan Sievissä ja Oulaisissa, yrityksen omana tuotantona. Sievi jalkineet on suunniteltu ehkäisemään osaltaan työtapaturmia sekä tarjoamaan käyttäjilleen ylivoimaista käyttömukavuutta. Yritys on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja ja investoi tuotannossaan jatkuvasti nykyaikaiseen teknologiaan ja jatkuvaan tuotekehitykseen.

Laatuun liittyvien sertifikaattien ohella Sievin Jalkine Oy huomioi laajalti toimintansa ympäristövaikutukset ja noudattaa ISO 14001 -standardiin perustuvaa ympäristöjärjestelmää. Yrityksen tavoitteena onkin säilyttää työ- ja elinympäristö puhtaana, optimoida raaka-aineiden, veden ja energian käyttöä sekä minimoida jätekuormitusta ja toiminnan aiheuttamia päästöjä.

Sievi jalkineet – erityistä käyttömukavuutta ja edistyksellisiä ominaisuuksia

Sievi kengät ovat laadukas valinta jokaiseen vuodenaikaan. Yritykseltä löytyy erinomaisilla ominaisuuksilla varustettuja, kestäviä ja ergonomisia vaihtoehtoja monenlaiseen työympäristöön, mm. työmaille, ravintoloihin, terveydenhuoltoon ja toimistoille.

Sievi sandaalit ovat käytännöllisiä kesäaikoina, sillä niille tyypillinen SieviAir®-pohjaratkaisu huolehtii tehokkaasti jalkineiden ilmanvaihdosta. Lisäksi useista sandaaleista löytyvä 3D-dry®-vuori parantaa kenkien hengittävyyttä, siirtäen kosteutta pois jalan pinnalta.

Sievi talvikengät, talviturvakengät ja talvisaappaat soveltuvat puolestaan ankarampiin olosuhteisiin, tarjoten erinomaisten ominaisuuksiensa ohella erityistä lämmittävyyttä. Sievi Alaska Thermo -kengät ovat myös markkinoiden ainoa sähköllä lämmitettävä turvajalkine, joiden ladattava integroitu lämmitysjärjestelmä tuottaa kenkiin lämpöä koko työpäivän ajaksi.

Suosittuja malleja ovat myös Sievi Roller -turvajalkineet kestävällä ja patentoidulla BOA®- kiristysmekanismilla. Kätevän rullamekanismin ansiosta Sievi Roller -kengät ovat erittäin helppoja ja nopeita säätää.

Sievi Viper -turvakengät soveltuvat hyvin vaativiin olosuhteisiin, joissa edellytetään turvallisuuden ohella mahdollisimman hyvää käyttömukavuutta. Sievi Viper -turvakengät hylkivät vettä, auttaen säilyttämään jalat kuivina. Kengille tunnuksenomaista on myös sporttinen ulkoasu. Sporttista ulkonäköä ja erityistä käyttömukavuutta tarjoavat myös Sievi Racer -turvakengät.

SieviSCANNER – jalkojen hyvinvoinnin tueksi

Protukun myymälästä löytyvä helppokäyttöinen ja nopea SieviSCANNER-mittauslaite hyödyntää modernia laseravusteista konenäköteknologiaa, jonka avulla mitataan jalkojen pituus, leveys, koko ja jalkaholvin korkeus. Tulosten avulla SieviSCANNER antaa suosituksensa optimaalisesta jalkineen koosta, lestin leveydestä ja pohjallistyypistä.

Näin voidaan varmistaa kenkien ihanteellinen sopivuus, mikä edistää käyttömukavuutta ja ehkäisee jalkojen ylimääräistä kuormitusta.

Protukku – Sievi jälleenmyyjä

Protukku on virallinen Sievi jälleenmyyjä.

Meiltä löydät kattavan valikoiman Sievin turvakenkiä ja työkenkiä. Asioidessasi myymälässämme autamme mielellämme sopivan mallin valinnassa sekä anatomisesti sopivimman pohjallisen kartoittamisessa SieviSCANNER-mittauslaitteen avulla.


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 143

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
© 2020 Protukku