Dimex talvivaatteet

Dimex talvivaatteet

Dimex talvivaatteet ovat laadukkaita, lämpimiä, hyvännäköisiä ja kestävät kovaa kulutusta. Vaatteissa on käytetty runsaasti heijastimia.

Verkkokaupastamme löydät Suomen laajimman Dimex talvivaatteiden malliston. Voit asioida verkkokaupan lisäksi myös paikan päällä myymälässämme Helsingin Pitäjänmäellä, josta löydät suoraan hyllystä pääkaupunkiseudun parhaan valikoiman Dimex vaatteita.

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, kun haluat kuulla lisää vaatteiden ominaisuuksista tai kaipaat apua koon valintaan. Jos etsimääsi Dimex-tuotetta ei löydy varastosta, voimme tilata toivomasi mallin, värin tai koon.

Protukku on virallinen Dimex jälleenmyyjä.

Monipuoliseen käyttöön ja miellyttävään työskentelyyn

Valikoimastamme löydät Suomessa suunnitellut ja laadukkaat Dimex talvivaatteet naisille, miehille ja lapsille. Dimexin työvaatteet sopivat työmaille myös Suomen talven ankariin olosuhteisiin. Dimex talvitakki tai talvihaalari on erinomainen valinta, ja valittavanasi onkin useita eri vaihtoehtoja erilaisilla ominaisuuksilla. Saatavilla on myös palosuojattu Dimex talvitakki sekä talviturvatakki.


View as Ruudukko Luettelo

19 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
© 2020 Protukku