Dimex

Dimex työvaatteet

Dimex työvaatteet ovat laadukkaita ja hyvännäköisiä sekä kestävät kovaa kulutusta. Vaatteissa on käytetty runsaasti heijastimia ja saatavilla on myös työturvallisuutta tukevia malleja, jotka on kehitetty esimerkiksi tuli- ja sähkötöihin.

Protukulta löydät laajan Dimex työvaatteiden malliston sekä runsaasti eri kokoja. Meillä voit asioida sekä verkkokaupassa että paikan päällä myymälässämme Pitäjänmäellä.

Protukulta saat aina asiantuntevaa palvelua, kun haluat kuulla lisää vaatteiden ominaisuuksista tai kaipaat apua koon valintaan. Jos etsimääsi Dimex-tuotetta ei löydy varastosta, voimme tilata toivomasi mallin, värin tai koon.

Protukku on virallinen Dimex jälleenmyyjä.

Dimex – valikoimamme

Meiltä löydät Dimexin laadukkaat työvaatteet työmaille – jokaiseen vuodenaikaan.

  • Dimex työtakit
  • Dimex työhousut
  • Dimex haalarit
  • Dimex liivit
  • Dimex puserot, paidat ja hupparit
  • Dimex sukat, asusteet ja sadeasut
  • Dimex lasten työvaatteet

Monipuoliseen käyttöön ja miellyttävään työskentelyyn

Valikoimastamme löydät Suomessa suunnitellut ja laadukkaat Dimex työvaatteet naisille, miehille ja lapsille.

Dimex takki ja työhousut onkin pettämätön yhdistelmä työmaalla, kun haluat vaatteiden kestävän kulutusta sekä olevan erityisen mukavia päällä. Dimex kertoo vaatteidensa olevan suunniteltuja käyttäjille, jotka työskentelevät karskeissa olosuhteissa ja vaativat parasta laatua.

Dimex-valikoimastamme löytyy sopivat tuotteet myös tilanteisiin, jossa työvaatteet ovat tärkeä osa työturvallisuutta. Valikoimaamme kuuluu mm. Dimexin palosuojatut työvaatteet, turvatakit ja turvahousut sekä erinomaisesti erottuvat heijastinpaidat ja huomioliivit.

Dimex naisten työvaatteet ja lasten työvaatteet

Dimexin naisten työvaatteet on suunniteltu naisten mittasuhteet huomioiden, joten ne tarjoavat käytettävyyden ohella myös istuvampaa mitoitusta.

Dimexin lasten työvaatteet ovat puolestaan käytännöllinen ja kestävä valinta innokkaille työmiehen ja -naisen aluille, jotka haluavat olla ammattilaisia vetimiä myöten. Dimexin lasten työvaatteet suojaavat käyttäjiään niin tuulelta kuin vedeltä, ja saatavilla on omat mallit sekä kesään että talveen. Hyvät heijastimet ja erottuvat värit lisäävät turvallisuutta myös paremman näkyvyyden avulla.

Dimex työvaatteet – laatua jokaiseen vuodenaikaan

Protukun valikoimasta löydät sopivat Dimexin työvaatteet työmaille kaikkiin vuodenaikoihin. Näin työskentely on miellyttävää niin helteellä, sateella kuin pakkasella.

Kesäisissä olosuhteissa Dimex shortsit ja caprit tukevat mukavaa työskentelyä. Tuulettuvat mallit helpottavat työskentelyä kuumana päivänä, ollen samalla suojaava ja kestävä vaihtoehto.

Myös Suomen talven ankarissa olosuhteissa Dimex talvitakki tai talvihaalari on erinomainen valinta, ja valittavanasi onkin useita eri vaihtoehtoja erilaisilla ominaisuuksilla. Saatavilla on myös palosuojattu Dimex talvitakki sekä talviturvatakki.

Dimex korostaa valikoimassaan laatua määrän sijaan. Heille onkin tärkeää, että jokainen malli on kehitetty ja hiottu palvelemaan käyttäjiä ihanteellisella tavalla – kaikissa olosuhteissa.

Protukku – valtuutettu Dimex jälleenmyyjä

Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Protukun verkkokauppa tarjoaakin laadukkaan valikoiman kestäviä Dimexin työvaatteita ja halutessasi voit asioida myös myymälässämme Pitäjänmäellä.

Dimex jälleenmyyjät ovat huolellisesti valikoituja, ja meiltä saatkin aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä apua sopivien tuotteiden valintaan.

#dimex

#dimexheimo


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 153

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
© 2020 Protukku