DIMEX 620 asennehousut

Alkaen 87,78 € 70,79 € Normaalihinta 97,53 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
620

Dimexin 620 työhousuissa on paitsi asennetta niin myös kuminauhavyötärö - yleisön pyynnöstä!

Housujen leikkaus ja sopivasti joustava materiaali varmistavat, että housut pysyvät ylhäällä ja istuvat myös hankalissa työasennoissa. Housujen saumat joutuvat vaihtelevissa työasennoissa koville, etenkin haaroista ja siksi näissäkin housuissa on triplatikkaus haarasaumoissa. Väri on luonnollisesti musta.

Koot 44 - 64 ja istuvuus 'regular'

Cordura-vahvikkeet polvissa ja lahkeissa. Etu- ja paikkataskut, reisitaskut, puhelin- ja kynätasku, esiin otettava henkilökorttitasku (vaaka/pysty), takataskut ja polvisuojataskut. Vasaralenkki, mittatasku, puukkonappi ja lenkki. D-lenkki. Lahkeensuussa ratkottava 4 cm jatkovara, ei huoliteltu. Heijastimet. Housukangas haalistuu ensimmäisissä pesuissa ja syntyy kivipesty vaikutelma. Pesu nurinpäin käännettynä vähentää haalistumista.

Materiaali 46% CO 16% PES 38% EME (T400), 295 g/m2, Cordura 100% polyamidi, 240 g/m2 eli joustava, erittäin hengittävä ja kestävä.

 

 

Dimex 620 asennehousut

Suomen legendaarisimmat työhousut, joita on myyty yli 200 000 kappaletta ja vieläkin irtoaa hyllystä! Dimexasenteen edelläkävijä.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 620
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 620 asennehousut
© 2020 Protukku