DIMEX 6037 talvityöhousut

Alkaen 90,07 € 72,64 € Normaalihinta 100,09 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6037

Dimexin 6037 talvihousut  - aina valmiina talven haastaviin olosuhteisiin!

Tässä housussa on käytetty uutta Dimex-mitoitusta, joka tarkoittaa yksinkertaistettuna parempaa istuvuutta ja käyttökestävyyttä. Vyötäröä on laskettu edestä ja korotettu selkäpuolelta, jotta alaselkä ei palele talvipakkasilla. Takakuminauha on jämäkämpi ja leveämpi, myös haarasaumassa on enemmän kyykistymisvaraa.

Housuissa on polvilaskokset, etutaskut, reisitaskut laskoksella, puhelin- ja kynätasku oikean reisitaskun sisällä, kannellinen takatasku sekä 20 mm Dimex-raitaheijastin reisitaskuissa. Pesulämpötila 60 astetta.

Koot 46 - 64 ja istuvuus 'relaxed fit'

Materiaali 70% polyesteri, 30% puuvilla, 245 g/m² eli vettä ja likaa hylkivä, 60 g/m² vanu

Dimex 6037 talvihousut

Rennon kiristelemättömät miesten talvihousut, joissa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ylimääräistä. Housujen vyötärö on korotettu ja säädettävä, joten konttausta vaativat työtehtävätkin onnistuvat mukavasti.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6037
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6037 talvityöhousut
© 2020 Protukku