DIMEX 6066Y kuoritakki

Alkaen 160,65 € 129,56 € Normaalihinta 178,50 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6066Y

Dimexin 6066Y on keltainen kuoritakkien kunkku!

Päällikankaana pinnoitettu ripstop-kangas, joka pitää sekä vettä että tuulta. Painetut heijastimet tuovat sporttisuutta ulkonäköön. Vetoketjun peittävä etulista estää tuulen pääsyn takin sisälle. Irrotettava ja säädettävä huppu on tarpeeksi iso käytettäväksi turvakypärän kanssa. Olalla D-lenkki ja mukana tulee korttikotelo. Hihansuissa tarratampit ja helmassa joustonyöri. Vetoketjulliset rinta-, ala- ja povitaskut. Takin selässä ja edessä verkkovuori, muualla normivuori. Takin helma on takaa hieman pidempi.

Materiaali: HV-keltainen 77% polyesteri 23% PU-laminoitu ripstop 260 g/m², musta 73% polyamidi 27% polyuretaani 205 g/m² eli hengittävä sekä veden- ja tuulenpitävä. Vesipilariarvo 10 000 mm.

Koot XS - 4XL ja istuvuus 'slim'

 

EN ISO 20471, luokka 3 eli takkia voi käyttää myös kokonaan tumman alaosan kanssa ja asukokonaisuus on silti korkeimmassa näkyvyysluokassa.

Dimex 6066Y kuoritakki

Suomen keleihin täydellisesti sopiva kuoritakki, joka pitää veden ja puhurin loitolla. Sisäpuolelta löytyy tablettitasku, ja verkkovuori selässä ja etuosassa pitää kosteuden poissa sieltä, mistä pitääkin.

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6066Y
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6066Y kuoritakki
© 2020 Protukku