DIMEX 6086 superstretch-riipputaskuhousut

Alkaen 129,18 € 104,18 € Normaalihinta 143,53 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
6086

Kyllä kelpaa duunailla näillä Dimexin 6086 riipputaskuhousuilla kun superstrech-materiaali joustaa neljään suuntaan eli housut ovat ehdottoman joustavat. Lisäbonuksena hengittävyys, keveys ja kestävyys. Ei voi kun lämpimästi suositella!

Ja luonnollisesti taskuja on enemmän kuin tarvitaan: etutaskut (vahvistetulla irtopohjalla), takataskut, riipputaskut, vasemmalla vetoketjutasku ja avotasku, oikealla avotasku ja pientarviketasku. Vasemmalla puolella vetoketjullinen reisitasku ja oikealla puolella avoin. Lisäksi kynätaskut, puukkolenkki ja nappi. Polvissa tilaa antavat muotolaskokset ja 2-in-1 polvipaikka kahdella korkeudella. Vyötäröllä D lenkki ja vyölenkit, tarvikelenkit. Lahkeissa kätevä 5 cm jatkovara (ratkomalla) tai 3,5-5 cm lyhennysvara (saksimalla).

Koot 44 - 64 ja istuvuus 'slim' (valitse napakka koko, sillä kangas antaa periksi käytössä)

Materiaali: musta osa superstretch 90% pa , 10% el , 250g/m² ja tummanharmaa 100% polyesteri, 200g/m² Cordura 100% polyamidi, 240 g/m.

Kangas haalistuu hieman ensimmäisissä pesuissa ja tuloksena on kivipestyn oloiset housut. Pese nurinpäin käännettynä, jos haluat vähentää haalistumisen jälkiä.

 

Dimex 6086 superstretch-riipparit

Superstretchit on suunniteltu hankaliin työasentoihin: konttaa pylly pystyssä tai kurkottele katonrajassa niin housut kyllä joustaa minkä ehtii!

Dimex on Suomen johtava työvaatebrändi, jonka tavoitteena on tehdä täydellisen toimivia työvaatteita. Dimex työvaatteet ovat Suomessa suunniteltuja kunnon työvaatteita. Dimexin työvaatemallisto on kompakti ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Dimexin työvaatteet eivät kiristä ja ovat mukavat käytössä. Suosi suomalaista! Protukku on Dimexin valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 6086
Valmistaja Dimex
Kenelle sopiva Mies
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIMEX 6086 superstretch-riipputaskuhousut
© 2020 Protukku