JALAS 7108 Zenit EVO EasyRoll turvakenkä

Alkaen 249,22 € 200,98 € Normaalihinta 262,33 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
7108

Kevyt ja urheilullinen, ergonominen ja saumaton, istuvuudeltaan sukkamainen muotoilu - nämä ovat Jalaksen uuden Zenit EVO turvakenkämalliston peruspalikoita.

Urheilujalkineiden tyyliin kudottu joustava päällinen. Täysin uusi seitsenkerroksinen vaimennusjärjestelmä. Vakiovarusteena jalkaholvia ja kantapäätä tukeva FX3 Supreme pohjallinen. Koot 35 - 48. Väritys mustaa, punaista ja valkoista.

Tämä 7108 malli on erityisen mukava, hengittävä ja tekstiilinaulaanastumissuojalla varustettu turvajalkine, joka sopii erinomaisesti kevyisiin töihin. Varvassuoja on alumiinia. Pitävä ja öljyä hylkivä ulkopohja, antistaattiset ominaisuudet ja tehokas iskunvaimennus. L6 Boa Closure System -kiinnitys eli kavereiden kesken rullalukko

Jalas 7108 Zenit EVO EasyRoll S1P

Jalas on aidosti perinteikäs turvakenkämerkki Etelä-Pohjanmaalta. Jokipiissä sijaitsee Jalaksen laboratorio, tuotekehitystiimi ja päätuotanto. Jalas valmistaa mukavia ja ergonomisia työ- ja turvajalkineita, jotka kestävät työelämän vaikeissa ja rankissa olosuhteissa. Suosi suomalaista! Protukku on Jalaksen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 7108
Valmistaja Jalas
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JALAS 7108 Zenit EVO EasyRoll turvakenkä
© 2020 Protukku