Devisys kantaliukueste

Alkaen 31,99 € 25,80 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
8017

Devisys-liukueste on kehitetty VTT:n turvallisuustekniikan laboratoriossa ja liukuesteen rakenne perustuu puhtaasti tutkimustietoon. VTT:n tutkimustulokset osoittivat, että yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen astuttaessa lumiselle tai jäiselle pinnalle. Siksi Devisys-liukueste suunniteltiin kattamaan koko kantapää.

Devisys-liukuesteen runkomateriaali on pitävä ja pakkasta hyvin kestävä TR-kumiseos. Pohjaan on valettu oikein sijoitetut ja mitoitetut, talvirenkaista tutut kovametallinastat, jotka kestävät hyvin kulutusta. Lisäturvallisuutta talven pimeisiin ja liukkaisiin olosuhteisiin antaa taakse sijoitettu 3M heijastin.

Devisys-liukueste on helppo kiinnittää kengän kantaan pitävällä nahkaisella tarrahihnalla. Devisys-liukuesteet sopivat erilaisiin kenkiin, mm. työjalkineisiin, talvijalkineisiin, urheilujalkineisiin ja kumisaappaisiin. Valittavana on neljä eri kokoa S, M, L ja XL.

S on suunniteltu erityisesti naisten kapeakantaisiin saapikkaisiin ja nilkkureihin. Soveltuu käytettäväksi myös lasten jalkineissa. Kengän numerot 32-36.

M soveltuu käytettäväksi naisten talvijalkineissa sekä talvisissa ulkoilujalkineissa. Kengän numerot 37-39.

L on leveäkantaisten jalkineiden liukueste. Soveltuu miesten talvi- ja ulkoilujalkineisiin sekä leveäkantaisiin naisten jalkineisiin. Kengän numerot 40-44.

XL on suunniteltu hyvin leveäkantaisiin jalkineisiin, esim. työkenkiin, kumisaappaisiin sekä vaelluskenkiin. Kengän numerot 45-50.

Devisysin tavoite on pitää jalat tukevasti maan pinnalla!

Lisätietoja
SKU 8017
Valmistaja Devisys
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Devisys kantaliukueste
© 2020 Protukku