Sievi Cobra GT RollerH+ S3 turvakenkä

Alkaen 290,52 € 234,29 € Normaalihinta 305,81 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
52827

Sievin Cobra GoreTex Roller High  on paitsi vedenpitävä, niin myös hengittävä ja sporttinen turvanilkkuri. Varvassuoja komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. GORE-TEX® eli vedenpitävä vuorimateriaali,  viskoelastinen nilkkaa tukeva memory foam, BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi ja pitopohja lisäävät jalkineen käyttömukavuutta.

Turvajalkineen erinomainen pito ja kulutuskestävyys on varmistettu TractionPro-kitkapohjalla, jonka sporttisesti alaspäin levenevä profiili tarjoaa pitoa ja iskunvaimennusta erityisesti jalan tukialueille. FlexEnergy® -joustoelementti sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu askellukseesi.

Koot  35 - 48

 

 

 

Sievi Cobra GT RollerH+ S3

Alaspäin levenevä pitopohja pitää pystyssä, ja jalat kuivana!

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 52827
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi Cobra GT RollerH+ S3 turvakenkä
© 2020 Protukku