Sievi GT Roller+ S3 turvakenkä

Alkaen 236,98 € 191,11 € Normaalihinta 249,45 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
43-52821-313-08M

Vedenpitävä Sievi GT Roller turvakenkä rullakiinnityksellä. Varvassuoja komposiittia ja naulaanastumissuoja terästä. Kengän päällinen mikrokuitua ja PU-nahkaa.

Boa®-mekanismi antaa mukavuutta turvajalkineiden käyttäjille: vain rullan pyöräytys ja saat säädettyä jalkineiden istuvuuden juuri sinun jaloillesi sopivaksi. GORE-TEX®-vuori antaa jalan hengittää, mutta pitää samalla kosteuden jalkineen ulkopuolella.

Reilut suomalaiset koot 36 - 47 ja normaali lesti.

Sievi GT Roller+ S3

GORE-TEX® on vedenpitävä ja hengittävä mikrohuokoinen kalvo, joka on laminoitu suoraan jalkineen vuoriin. Tämä takaa markkinoiden parhaan hengittävyyden, vedenkeston ja mukavuuden. GORE-TEX® on myös ainoa kalvorakenne, jota testataan systemaattisesti.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 43-52821-313-08M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi GT Roller+ S3 turvakenkä
© 2020 Protukku