Sievi Hiker Roller XL+ S3 talviturvakenkä

Alkaen 250,44 € 201,97 € Normaalihinta 263,62 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
52451

Talvikauden uutuus Sievi Hiker Roller on suunniteltu erityisesti kylmiin talviolosuhteisiin. Jalkineen käyttömukavuus on maksimoitu FlexEnergy-joustoelementillä, joka on koko kantaosan kattava joustopala. Se sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli puolet energiasta palautuu askellukseen.

Hiker Roller -mallissa on Sievin TractionPro -kitkapohja, joka tarjoaa markkinoiden parhaimman pidon olosuhteista riippumatta. Pohjan ainutlaatuinen kitkakumiseos yhdessä FlexStep-välikerroksen kanssa mahdollistaa pohjan joustavuuden myös kovissa pakkasissa.

Käyttömukavuutta lisää myös jalkineen sivuun asetetulla BOA FitSystem -kiinnitysmekanismilla sekä lämpöä eristävällä ALU-pohjallisella. Hiker Roller XL+S3 täyttää suojaluokan S3 vaatimukset, siinä on teräksinen naulaanastumissuoja sekä alumiininen varvassuoja.

Reilut suomalaiset koot 36 - 47

 

Sievi Hiker Roller XL+ S3

Tervetuloa kylmä talvi, ei haittaa!

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 52451
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sievi Hiker Roller XL+ S3 talviturvakenkä
© 2020 Protukku