SieviAir Roller XL S1 turvasandaali

Alkaen 218,31 € 176,06 € Normaalihinta 229,80 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
49-52524-183-92M

SieviAir Roller turvasandaali yhdistää kaksi huippuominaisuutta: Boa®-kiristysmekanismin sekä SieviAir®-systeemin.

Kiristysmekanismi pitää huolen, että jalkineet istuvat erinomaisesti ja pumppausmekanismi takaa, että käyttömukavuus säilyy koko työpäivän ajan. Käyttömukavuutta lisää myös päällisen avonainen muotoilu, joka maksimoi jalkineen hengittävyyden. Varvassuoja komposiittia.

Koot 36 - 47, joista 36-38 normaali lesti ja 39-47 leveä XL-lesti

 

SieviAir Roller XL S1

Sievin kehittämä ja patentoima SieviAir sananmukaisesti hengittää jalkojesi puolesta ja parantaa kengän ilmanvaihtoa joka askeleella. Rei'itetyn sisäpohjan alla on suodatin, joka on yhteydessä virtauskanaviin. Jokaisella askeleella suodatin painuu ja jalan noustessa se palautuu taas alkutilaansa. Tämän nerokkaan, mutta yksinkertaisen pumppausmekanismin avulla kengän pohjassa olevat virtauskanavat poistavat kengästä kosteutta.

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievin työ- ja turvakengät valmistetaan kokonaan Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla. Sievi yhdistelee tuotteissaan aina uusinta teknologiaa, parhaimmat materiaalit ja kotimaisen käsityön. Sievin käyttömukavuus ja turvallisuus ovat aina huippuluokkaa. Suosi suomalaista! Protukku on Sievin Jalkineen valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU 49-52524-183-92M
Valmistaja Sievin Jalkine
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SieviAir Roller XL S1 turvasandaali
© 2020 Protukku