TEGERA Infinity 8801 Dry Grip työkäsine

Alkaen 4,38 € 3,53 € Normaalihinta 4,61 €
Valitse koko/väri ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä
SKU
T8801

Tegera 8801 Infinity Dry Grip on näppärä ja kestävä käsine kosteisiin ympäristöihin. Nitriilivaahtopinnoite ja PU/nitriili yhdistelmä tarjoaa erinomaisen pidon niin kuivilla kuin kosteilla pinnoilla. DMF-vapaa ja ihoystävällinen. Oeko-Tex-sertifikaatti.

Koot 5, 6, 7, 8, 9, 10 ja 11

Pareja nipussa 6 ja laatikoss 72

Synteettinen käsine, nitriilivaahto, Aqua PU, kämmenestä pinnoitettu, karhennettu vaahto, 15 gg, nailon, spandex, Cat. II, musta/ keltainen, kestää kosketuslämpöä jopa 100°C saakka, DMF (DMFa)-vapaa, asennustyöt

 

Tegera Infinity 8801 Dry Grip työkäsine

Tegeran INFINITY  -malliston työkäsineet ovat niin hyvin istuvia, mukavia ja tuntoherkkyyden säilyttäviä suojakäsineitä, että tuntuu siltä kuin työskentelisit ilman käsineitä. Tuplapinnoitettu hyvän nesteiden vastustuskyvyn varmistamiseksi. Ainutlaatuisen pinnoitustekniikan ansiosta käsineet ovat pehmeitä ja taipuisia. Ergonominen muoto parantaa otetta. Foampinta varmistaa paremman pidon öljyisissä olosuhteissa.

TEGERA on ruotsalainen suojakäsinevalmistaja. Tegera on sekä tekniikan että muotoilun edelläkävijä turvakäsineteollisuudessa. Tegeran tavaramerkkejä ovat nykyaikainen muotoilu, mukavuus ja turvallisuus. Tegeralta löytyy aina tilanteeseen sopiva suojakäsine! Protukku on Tegeran valtuuttama virallinen jälleenmyyjä.

Lisätietoja
SKU T8801
Valmistaja Tegera
Kenelle sopiva Unisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEGERA Infinity 8801 Dry Grip työkäsine
© 2020 Protukku